Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ώρα μηδέν στη Μέση Ανατολή - Σαρωτικοί ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Βηρυτό – Ειδοποιήσεις σε κατοίκους να φύγουν από τα σπίτια τους

Ώρα μηδέν στη Μέση Ανατολή - Σαρωτικοί ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Βηρυτό – Ειδοποιήσεις σε κατοίκους να φύγουν από τα σπίτια τους
Στις φλόγες του πολέμου η Μέση Ανατολή
Οι Ισραηλινές δυνάμεις κάλεσαν τους κατοίκους πολλών κτιρίων στα νότια προάστια της Βηρυτού να εκκενώσουν επειγόντως την περιοχή Burj al-Barajna.
Την αντίστοιχη ειδοποίηση στα αραβικά έκανε ο επίσημος εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Avichai Edri.
«Μια επείγουσα προειδοποίηση προς τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, ειδικά εκείνους στα κτίρια που αναφέρονται στην περιοχή Burj Al Barajna.
Για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των μελών της οικογένειάς σας, πρέπει να εκκενώσετε αμέσως το καθορισμένο κτίρια και μείνετε μακριά από αυτά σε απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων», σημείωσε στο Χ.
Δορυφορικές εικόνες της περιοχής που δημοσιεύθηκαν από εκπρόσωπο του IDF δείχνουν κτίρια κατοικιών που φέρεται να χρησιμοποιούνται ως στρατιωτικές εγκαταστάσεις από το κίνημα της Hezbollah του Λιβάνου.
«Βρίσκεστε κοντά σε θέσεις της Hezbollah εναντίον των οποίων ο ισραηλινός στρατός θα δράσει στο εγγύς μέλλον», πρόσθεσε.
Στις 23 Σεπτεμβρίου, το Ισραήλ ξεκίνησε την Επιχείρηση «Βέλη του Βορρά» εναντίον των δυνάμεων της Hezbollah κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιεί μαζικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον στρατιωτικών στόχων στον Λίβανο.
Μια εβδομάδα αργότερα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την έναρξη χερσαίας επιχείρησης στις συνοριακές περιοχές του νότιου Λιβάνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης