Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντάλτας (ΠΑΣΟΚ): Θα στηρίξω Ανδρουλάκη - Εάν έβγαινε ο Δούκας θα γινόταν... κιμάς στην κρεατομηχανή της κυβέρνησης

Ντάλτας (ΠΑΣΟΚ): Θα στηρίξω  Ανδρουλάκη - Εάν έβγαινε ο Δούκας θα γινόταν... κιμάς στην κρεατομηχανή της κυβέρνησης
"Πιστεύαμε ότι θα πάνε περίπου 400.000 να ψηφίσουν", ανέφερε ο Κ. Ντάλτας
Σχετικά Άρθρα
«Θα έπρεπε να είναι μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ αυτή η συμμετοχή, ακόμη μεγαλύτερη νίκη είναι του κ. Μητσοτάκη. Φοβόταν περισσότερο μια ενδεχομένη νίκη της Άννας Διαμαντοπούλου ή του Παύλου Γερουλάνου. Αυτοί θα αφαιρούσαν μεγάλο ποσοστό ψήφων από το κόμμα του και θα εκτινασσόταν δημοσκοπικά και θα υπήρχε κάτι καινούριο στην κοινωνία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μετρείτο πριν δημοσκοπικά με δημοφιλία 5% και ρεκόρ αντιδημοφιλίας, ενώ δεν έχει κάνει κάτι "κακό"», δήλωσε ο Κώστας Ντάλτας, μέλος του ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες μετά τις εσωκομματικές εκλογές.
Όπως ανέφερε ο κ. Ντάλτας μιλώντας στο mega, «η πραγματικότητα είναι ότι δεν ακουγόμασταν. Εγώ υπήρξα στέλεχος της καμπάνιας της κ. Διαμαντοπούλου και συντονιστής. Πιστεύαμε ότι θα πάνε περίπου 400.000 να ψηφίσουν».
Εξήγησε ότι στον β΄γύρο στις 13/10 που θα αναμετρηθούν οι Ν. Ανδρουλάκης και Χ. Δούκας,ο ίδιος θα ψηφίσει τον πρώτο.
Όπως είπε, «εγώ θα ψηφίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη. Η Άννα Διαμαντοπούλου είναι μία παγκόσμια προσωπικότητα, με σοβαρότητα, ακεραιότητα και ματιά προς το μέλλον. Θα στηρίξω Ανδρουλάκη διότι εάν έβγαινε ο δήμαρχος Αθηναίων θα γινόταν κιμάς στην κρεατομηχανή της κυβέρνησης. Είναι ένας άνθρωπος που μόλις έχει στην πολιτική. Η Άννα Διαμαντοπούλου αν δεν είχε αυτή την απόσταση, καθώς δεν είχε κάνει ζημιά στην παράταξη, και δεν είχε αυτή την απουσία από την εσωκομματική ζωή, πιθανόν να μην γίνονταν εκλογές».
Κατά τον ίδιο, «είναι φανερό πως οι εσωκομματικές εκλογές γίνονται με οπαδικά κριτήρια, ο καθένας «θέλει τον “δικό” του και ας μην κυβερνήσουμε ποτέ».
Σε ερώτηση για το εάν η Άννα Διαμαντοπούλου θα μείνει να στηρίξει τον Ν. Ανδρουλάκη, απάντησε ότι «θα μείνει, εάν μας θέλουν.
«Όταν αποφάσισα την προηγούμενη φορά να στηρίξω Λοβέρδο, την επόμενη μέρα μας έκοψαν την καλημέρα. Δεν μας ξαναμίλησαν ποτέ, έμειναν μία στενή παρέα ανθρώπων στην Χ. Τρικούπη. Η Άννα δεν ήταν φίλη μου, αλλά η πρότασή μου για το μέλλον», συμπλήρωσε ο κ. Ντάλτας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης