Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Η Γάζα θα ξεπεράσει… το Μονακό – Το καλύτερο μέρος στη Μέση Ανατολή

Trump: Η Γάζα θα ξεπεράσει… το Μονακό – Το καλύτερο μέρος στη Μέση Ανατολή
Δεν θα είχε συμβεί ποτέ η εισβολή της Hamas στο Ισραήλ εάν ήμουν πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ο Donald Trump
Μετά το τέλος του πολέμου με το Ισραήλ η Λωρίδα της Γάζας θα μπορούσε να γίνει το καλύτερο μέρος στη Μέση Ανατολή και να ξεπεράσει… ακόμα και το Μονακό όσον αφορά στις συνθήκες διαβίωσης υποστήριξε ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump.
«Η Γάζα θα μπορούσε να είναι καλύτερη από το Μονακό.
Έχει την καλύτερη γεωγραφική θέση στη Μέση Ανατολή, καλύτερο νερό, καλύτερα τα πάντα.
Το λέω εδώ και χρόνια» είπε ο Trump απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Γάζα θα μπορούσε να γίνει το «Μονακό της Μέσης Ανατολής».
Ο Trump, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία στον τομέα των κατασκευών και των ακινήτων, υποστήριξε ότι η Γάζα «θα μπορούσε να είναι το πιο όμορφο μέρος» λόγω των μοναδικών καιρικών και κλιματικών συνθηκών της.
«Αυτό θα μπορούσε να είναι το καλύτερο μέρος στη Μέση Ανατολή, και ίσως στον κόσμο» υπογράμμισε ο Trump, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Politico είπε ότι δεν θα είχε συμβεί ποτέ η εισβολή της Hamas στο Ισραήλ, εάν ήταν αυτός πρόεδρος των ΗΠΑ.
Επιπλέον, τόνισε ότι μια πιθανή εκλογική νίκη των Δημοκρατικών με την Kamala Harris θα είχε «τρομερές συνέπειες» για το Ισραήλ.
Προς το παρόν πάντως, η Γάζα είναι ένας τόπος καταστροφής, όπου περίπου το 50% όλων των κτηρίων της έχει γίνει συντρίμμια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης