Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Αντίστροφη μέτρηση για το ολοκαίνουργιο Renault 4 E-Tech

tags :
Αντίστροφη μέτρηση για το ολοκαίνουργιο Renault 4 E-Tech
Η Renault έχει ήδη δώσει τις πρώτες επίσημες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Renault 4 E-Tech, το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV που θα κάνει ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στις 14 Οκτωβρίου
Το νέο μοντέλο φέρνει στην επιφάνεια σχεδιαστικά στοιχεία από το αυθεντικό Renault 4 της δεκαετίας του 1960, όπως η προαιρετική υφασμάτινη οροφή, τα χαρακτηριστικά πίσω παράθυρα και η τετράγωνη σιλουέτα.
Με μήκος 4.140 χιλιοστά, το 4 E-Tech είναι 10 εκατοστά μικρότερο από το Captur, το μικρό SUV με κινητήρα εσωτερικής καύσης της Renault.
Αν και η εταιρεία δεν αποκάλυψε τεχνικές λεπτομέρειες για το 4 E-Tech, είναι πιθανό να μοιράζεται κοινά χαρακτηριστικά με το «αδελφό» του μοντέλο, το Renault 5 E-Tech, που προσφέρει δύο επιλογές μπαταριών: στις 52 kWh και στις 40 kWh.
Η μεγαλύτερη από αυτές τις επιλογές προσφέρει αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων, ενώ η μικρότερη περίπου 300 χιλιόμετρα.
Όπως και το Renault 5, έτσι και το 4 E-Tech αντλεί έμπνευση από το παλιό μοντέλο της Renault, το οποίο είχε τετράγωνο σχήμα και διατέθηκε σε εκατομμύρια μονάδες από τη δεκαετία του 1960 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης