Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανός αναλυτής): Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή είναι καταστροφή για τον Zelensky - Οι ΗΠΑ αλλάζουν προτεραιότητες

Soskin (Ουκρανός αναλυτής): Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή είναι καταστροφή για τον Zelensky - Οι ΗΠΑ αλλάζουν προτεραιότητες
Το Κίεβο δεν θα λάβει άδεια να πραγματοποιήσει επιθέσεις με δυτικά όπλα σε ρωσικά εδάφη όσο μαίνεται η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταματήσουν να επενδύουν διπλωματικούς, πολιτικούς και οικονομικούς πόρους στην Ουκρανία, καθώς όλη η προσοχή τους θα στραφεί στη Μέση Ανατολή, εκτίμησε ο άλλοτε σύμβουλος του παλαιού Ουκρανού προέδρου Leonid Kuchma και επιφανής πολιτικός επιστήμονας Oleh Soskin, στο blog του στο YouTube.
«Οι ΗΠΑ ασχολούνται πλέον μόνο με το Ισραήλ, το Ιράν, τον Λίβανο και τη Μέση Ανατολή, αυτό είναι όλο, δεν ενδιαφέρονται πλέον για το ζήτημα της Ουκρανίας», σημείωσε σχετικά ο αναλυτής.
Παράλληλα, ο Soskin υπογράμμισε ότι λόγω της επαναπροσανατολισμού του Λευκού Οίκου προς τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, το Κίεβο δεν θα λάβει άδεια να πραγματοποιήσει επιθέσεις με δυτικά όπλα βαθιά στη ρωσική επικράτεια.
Εάν δεν επιτραπούν αυτές οι επιθέσεις, τότε, φυσικά, ο Zelensky «είναι τελειωμένος», τόνισε ο πολιτικός επιστήμονας.
Όπως σημείωσε ο Soskin νωρίτερα, η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία, Kamala Harris, κατέστησε σαφές ότι η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ.
«Μην ελπίζετε, δεν θα δείτε το ΝΑΤΟ», κατέληξε ο πολιτικός επιστήμονας.
Νωρίτερα, ο ειδικός είχε επισημάνει ότι ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, Vladimir Zelensky, προκάλεσε μια στρατιωτική σύγκρουση, ως αποτέλεσμα της οποίας η Ουκρανία ... ουσιαστικά πεθαίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης