Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η Ρωσία είναι βιομηχανικός γίγαντας - Τα τελευταία χρόνια άνοιξαν εκατοντάδες εργοστάσια

Putin: Η Ρωσία είναι βιομηχανικός γίγαντας - Τα τελευταία χρόνια άνοιξαν εκατοντάδες εργοστάσια
«Γενικά, η βιομηχανική μας παραγωγή αυξάνεται, η μεταποίηση παρουσιάζει θετική δυναμική, αναπτύσσεται μπροστά και από το χρονοδιάγραμμα», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος
Εκατοντάδες νέα εργοστάσια έχουν ανοίξει στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια και η βιομηχανική παραγωγή αυξάνεται, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin στα εγκαίνια νέων βιομηχανικών εγκαταστάσεων.
«Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανοίξει εκατοντάδες νέες εγκαταστάσεις παραγωγής και εργοστάσια, μεταξύ αυτών - κάποια  πραγματικοί βιομηχανικοί γίγαντες», είπε ο Ρώσος ηγέτης.
«Γενικά, η βιομηχανική μας παραγωγή αυξάνεται, η μεταποίηση παρουσιάζει θετική δυναμική, αναπτύσσεται μπροστά και από το χρονοδιάγραμμα», συνέχισε.
Σημείωσε επίσης ότι είναι απαραίτητο να επεκταθεί ο όγκος και η γκάμα των προϊόντων που κατασκευάζονται με βάση τις ρωσικές τεχνολογίες.
«Το βασικό καθήκον είναι να επεκτείνουμε την παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας υψηλής ποιότητας που δημιουργούνται από τις δικές μας επιστημονικές και μηχανολογικές λύσεις, να ενισχύσουμε τη δική μας βιομηχανική βάση», υπογράμμισε.
«Θα δώσουμε στήριξη κατά προτεραιότητα σε τέτοια έργα», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον Putin η Ρωσία είναι σε θέση να καλύψει μόνη της τόσο τις εγχώριες ανάγκες, όσο και εκείνες της παγκόσμιας αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης