Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε 92 ουκρανικά drones την περασμένη νύχτα Krasnodar, Kursk, Rostov, Bryansk

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε 92 ουκρανικά drones την περασμένη νύχτα Krasnodar, Kursk, Rostov, Bryansk
Περίπου 47 drones αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν πάνω από την περιοχή Krasnodar, 12 πάνω από την περιοχή Kursk, εννέα πάνω από την περιοχή Rostov,
Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγόρησαν επανειλημμένα τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, drones, της Ουκρανίας ως τρομοκρατικές ενέργειες.
Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν 92 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά τη διάρκεια της νύχτας σε επτά ρωσικές περιοχές και τη Θάλασσα του Azov, ανακοίνωσε την Πέμπτη 10/10 το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας, 92 ουκρανικά drones σταθερών πτερυγίων καταστράφηκαν και αναχαιτίστηκαν από μέσα αεράμυνας κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εναντίον αντικειμένων στο έδαφος της Ρωσίας», ανέφερε το υπουργείο. σε δήλωση.
Περίπου 47 drones αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν πάνω από την περιοχή Krasnodar, 12 πάνω από την περιοχή Kursk, εννέα πάνω από την περιοχή Rostov, τέσσερα πάνω από την περιοχή Bryansk, δύο το καθένα πάνω από την περιοχή Belgorod και τη Δημοκρατία της Κριμαίας, ένα πάνω από την περιοχή Voronezh και 15 πάνω από την Αζοφική Θάλασσα, πρόσθεσε το υπουργείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης