Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εμπλοκή του αμερικανικού βαθέως κράτους και FBI στο σεξουαλικό σκάνδαλο P. Diddy - Αποκαλύψεις βόμβα από ιστορικό των ΗΠΑ

Εμπλοκή του αμερικανικού βαθέως κράτους και FBI στο σεξουαλικό σκάνδαλο P. Diddy - Αποκαλύψεις βόμβα από ιστορικό των ΗΠΑ
Όπως σημειώνει τα συμβάντα δείχνουν «το πραγματικά άσχημο κάτω μέρος της βιομηχανίας του θεάματος των ΗΠΑ, όπου ένας άνδρας, ένας δισεκατομμυριούχος, μπόρεσε να ξεφύγει και ουσιαστικά να εμπλακεί σε πολλά σεξουαλικά εγκλήματα
Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν ότι οι  ομοσπονδιακές αρχές κατέχουν «αρκετά terabyte ηλεκτρονικών δεδομένων από τον P. Diddy» στο πλαίσιο της δίωξης του 54χρονου μεγιστάνα του hip-hop για το απίστευτο σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκετται.
Μιλώντας στο Sputnik, ο αμερικανός ιστορικός και πολιτικός σχολιαστής, Dan Lazare, είπε ότι μένει να δούμε πώς θα εκτυλιχθεί περαιτέρω το σεξουαλικό σκάνδαλο γύρω από τον Αμερικανό ράπερ Sean Combs.
Όπως σημειώνει τα συμβάντα δείχνουν «το πραγματικά άσχημο κάτω μέρος της βιομηχανίας του θεάματος των ΗΠΑ, όπου ένας άνδρας, ένας δισεκατομμυριούχος, μπόρεσε να ξεφύγει και ουσιαστικά να εμπλακεί σε πολλά σεξουαλικά εγκλήματα ενός πραγματικά φρικτού είδους, κατά των γυναικών», υπογράμμισε ο Lazare.
Σύμφωνα με τον αναλυτή, «ορισμένα μέλη» των αμερικανικών ελίτ «είναι απόλυτα διατεθειμένα να καλύψουν» τη δυσωδία από την υπόθεση P. Diddy.
"Σίγουρα, αγόραζε επιρροή και τον αναζήτησαν εναγωνίως μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της εποχής, τα οποία τώρα ντρέπονται πολύ να συνδέονται μαζί του. Μου θυμίζει το σκάνδαλο Jeffrey Edward Epstein », τόνισε ο Lazare.
Ο αναλυτής δεν απέκλεισε ότι περαιτέρω πληροφορίες για το σκάνδαλο και την πιθανή εμπλοκή του αμερικανικού βαθέως κράτους, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πληροφοριών του, όπως το FBI, «θα βγουν σύντομα».
«Το πόσο μακριά θα φτάσει αυτό το σκάνδαλο είναι αδύνατο να πούμε», κατέληξε ο αναλυτής.
Υπενθύμισε ότι υπάρχουν «πολλές διάσημες προσωπικότητες που βρέθηκαν σε πάρτι, όπως ο Donald Trump, ο Αλ Σάρπτον, πολλοί σταρ του Χόλιγουντ κ.λπ.».
Με την κούρσα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ του 2024 να βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη, η φωτογραφία του P. Diddy με τον πρώην POTUS και τη σύζυγό του Melania θα μπορούσε να είχε δημοσιευτεί «σε μια προσπάθεια να να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Trump», είπε ο Lazare.
Ο P. Diddy, ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης στις 16 Σεπτεμβρίου, κατηγορείται για σεξουαλική διακίνηση, εκβιασμό και μεταφορά για πορνεία, μεταξύ άλλων κακουργημάτων. Ο Combs αρνήθηκε την καταβολή εγγύησης 50 εκατομμυρίων δολαρίων αφού δήλωσε αθώος για όλες τις κατηγορίες.

www.bankiingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης