Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ΗΠΑ στέλνουν και άλλα F-15E στη Μέση Ανατολή - Προετοιμασία ενόψει της επίθεσης Ισραήλ στο Ιράν

Οι ΗΠΑ στέλνουν και άλλα F-15E στη Μέση Ανατολή - Προετοιμασία ενόψει της επίθεσης Ισραήλ στο Ιράν
Η αμερικανική διοίκηση λαμβάνει όλα τα δέοντα μέτρα για να αυξήσει τη μαχητική ικανότητα των δυνάμεων της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής
Μαχητικά αεροσκάφη F-15E από βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Idaho έφτασαν στη Μέση Ανατολή λόγω της κλιμάκωσης των συγκρούσεων στην περιοχή ανακοίνωσε η CENTCOM, η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ.
Η αμερικανική διοίκηση λαμβάνει όλα τα δέοντα μέτρα για να αυξήσει τη μαχητική ικανότητα των δυνάμεων της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής εν αναμονή των αντιποίνων του Ισραήλ στο Ιράν.
Σύμφωνα με το Air & Space Forces Magazine, η Ουάσιγκτον στέλνει επιπλέον αεροσκάφη στην περιοχή ευθύνης της CENTCOM, καθώς το Ισραήλ συνεχίζει να σχεδιάζει μια επιχείρηση εναντίον του Ιράν ως απάντηση σε μια πρόσφατη πυραυλική επίθεση.
«Εξακολουθούμε να είμαστε σε διαβολεύσεις με τους Ισραηλινούς για το ποια θα μπορούσε να είναι η απάντησή τους» υπογράμμισε η Sabrina Singh, εκ των εκπροσώπων του αμερικανικού Πενταγώνου.
Υπενθυμίζεται πως οι ΗΠΑ είχαν αποφασίσει να στείλουν άλλες τρεις μοίρες μαχητικών αεροσκαφών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, και συγκεκριμένα F-16, F-15E και A-10.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης