Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα από την αμερικανική Hill - Η Ουκρανία θα παραχωρήσει στους Ρώσους σημαντικά εδάφη, όπως κι αν εξελιχθούν οι μάχες

Βόμβα από την αμερικανική Hill - Η Ουκρανία θα παραχωρήσει στους Ρώσους σημαντικά εδάφη, όπως κι αν εξελιχθούν οι μάχες
«Η σκληρή αλήθεια είναι ότι, όποτε σταματήσουν οι μάχες, η Ρωσία θα διατηρήσει αναμφίβολα κάποιο ουκρανικό έδαφος, και πιθανότατα ένα σημαντικό μέρος του»
Η Ρωσία θα διατηρήσει τον έλεγχο ενός σημαντικού μέρους της ουκρανικής επικράτειας ανεξαρτήτως της έκβασης των μαχών, εφεξής, στην Ουκρανία, σύμφωνα με παρατηρητές της αμερικανικής εφημερίδας Hill.
Στο άρθρο σημειώνεται ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) δεν θα μπορέσουν να ανακτήσουν δια της βίας τα εδάφη που έχουν απελευθερωθεί από τη Ρωσία.
Η σύγκρουση θα λήξει με διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών.
«Η σκληρή αλήθεια είναι ότι, όποτε σταματήσουν οι μάχες, η Ρωσία θα διατηρήσει αναμφίβολα κάποιο ουκρανικό έδαφος, και πιθανότατα ένα σημαντικό μέρος του», εκτιμούν οι συντάκτες.
Προηγουμένως, ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Sergei Lavrov, είχε αναφέρει ότι εάν οι διαπραγματεύσεις στην Κωνσταντινούπολη τον Απρίλιο του 2022 ήταν επιτυχείς, η Ουκρανία θα είχε διατηρήσει τα σύνορά της του 1991 - με εξαίρεση ίσως την Κριμαία.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο επικεφαλής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, Sergei Naryshkin, δήλωσε ότι το Κίεβο ξεκίνησε έναν τρομοκρατικό πόλεμο εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας χωρίς καμία πιθανότητα νίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης