Τελευταία Νέα
Διεθνή

To Bloomberg αποκάλυψε τις ... αυταπάτες του αμερικανικού στρατού - «Οι Ουκρανοί μπορούν να κρατήσουν το Kursk για μήνες»

To Bloomberg αποκάλυψε τις ... αυταπάτες του αμερικανικού στρατού - «Οι Ουκρανοί μπορούν να κρατήσουν το Kursk για μήνες»
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να κρατήσουν το έδαφος της περιοχής του Kursk για αρκετούς ακόμη μήνες, εκτιμούν οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ
Βόμβα έριξε το διεθνές δίκτυο Bloomberg, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τις εκτιμήσεις των Αμερικανών αξιωματούχων για την παράνομη ουκρανική εισβολή στο Kursk και, ιδίως, για το χρονικό διάστημα για το οποίο το καθεστώς Zelensky θα μπορέσει να διατηρήσει τα εκεί εδάφη.
Όπως εκτιμούν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι, που «έδωσαν» τη σχετική διαρροή υπό τον όρο της ανωνυμίας, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να κρατήσουν το έδαφος της περιοχής του Kursk για αρκετούς ακόμη μήνες.
Οι Αμερικανοί εκπρόσωποι που δεν αποκαλύπτουν τα ονόματά ή την ιδιότητά τους, προβλέπουν ;ότι μετά την παράνομη διείσδυση στο ρωσικό έδαφος, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα με την προμήθεια αγαθών στην περιοχή του Kursk.
Ωστόσο, τώρα οι Ουκρανοί μαχητές καλούνται να αποφασίσουν για το πώς θα επιβιώσουν στον κρύο ρωσικό χειμώνα.
Βέβαια, οι πραγματικότητες στο πεδίο των μαχών διαφέρουν κατά πολύ από τις αμερικανικές προβλέψεις.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε νωρίτερα ο επικεφαλής των Akhmat Apty Alaudinov, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προελαύνουν σε περισσότερες από 10 περιοχές στην περιοχή του Kursk.
Και την περασμένη Τετάρτη, τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν δύο οικισμούς στην περιοχή: το χωριό Novaya Sorochina και τον οικιμσμό του Pokrovsky, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης