Τελευταία Νέα
Διεθνή

Slutsky (Ρωσία): Μετά την ακύρωση της συνόδου του Ramstein ο απελπισμένος Zelensky ζητιανεύει στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Slutsky (Ρωσία): Μετά την ακύρωση της συνόδου του Ramstein ο απελπισμένος Zelensky ζητιανεύει στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες
«Ο Volodymyr Zelensky προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τις ευρωπαϊκές ελίτ να δεχθούν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και να δώσουν περισσότερα όπλα»
Ως ένα «αγωνιώδες ταξίδι απελπισίας» χαρακτήρισε την ευρωπαϊκή περιοδεία του Volodymyr Zelensky, με στάσεις σε Παρίσι, Ρώμη και Βερολίνο, ο επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της ρωσικής Κρατικής Δούμας και ηγέτης του Luhansk, Leonid Slutsky.
Ο Slutksy απέδωσε μάλιστα την αγωνία του επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος στην αναβολή της δεύτερης "ειρηνευτικής συνόδου" και της διάσκεψης του Ramstein του ΝΑΤΟ.
«Η ταχύρρυθμη περιοδεία του Zelensky στην Ευρώπη, με την παρουσίαση του αποκαλούμενου σχεδίου νίκης, μοιάζει με κάτι το αγωνιώδες, δεδομένης της αναβολής της δεύτερης "ειρηνευτικής συνόδου" και της συνάντησης στο Ramstein. Ο Volodymyr Zelensky προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τις ευρωπαϊκές ελίτ να δεχθούν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, να δώσουν περισσότερα όπλα, να επιτρέψουν επιθέσεις βαθιά μέσα στη Ρωσία και να ανακοινώσουν όλα αυτά πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ», έγραψε σχετικά ο βουλευτής στο Telegram.
Σημείωσε ότι η υλοποίηση ενός τέτοιου σεναρίου δεν θα βοηθήσει στη λήξη της σύγκρουσης, αλλά τουναντίον, θα αυξήσει την κλιμάκωση και τις απειλές.
Ο Slutsky πρόσθεσε επίσης ότι η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα τελειώσει μόνο εάν επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης για την αποναζιστικοποίηση και αποστρατιωτικοποίηση του καθεστώτος του Κιέβου.
«Διαφορετικά, το "σχέδιο νίκης" του Zelensky θα οδηγήσει μόνο σε μια παγκόσμια σύγκρουση», κατέληξε ο Leonid Slutsky

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης