Τελευταία Νέα
Διεθνή

Araghchi (Ιρανός ΥΠΕΞ): Το Ιράν δεν επιδιώκει έναν ευρύτερο πόλεμο, ο Netanyahu κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την περιοχή

Araghchi (Ιρανός ΥΠΕΞ): Το Ιράν δεν επιδιώκει έναν ευρύτερο πόλεμο, ο Netanyahu κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την περιοχή

Ο Araghchi απέρριψε επίσης το επιχείρημα ότι το Ιράν, ο κύριος υποστηρικτής της Hezbollah, έχει εγκαταλείψει την οργάνωση

Σχετικά Άρθρα
O Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Abbas Araghchi, επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι η Τεχεράνη δεν επιδιώκει έναν ευρύτερο πόλεμο, ενώ αρνήθηκε την κατηγορία ότι το Ιράν έχει εγκαταλείψει τους συμμάχους του στον Λίβανο.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Netanyahu είναι ο μόνος που θέλει τον πόλεμο για να καταστρέψει την περιοχή και να παραμείνει στην εξουσία.
Ως εκ τούτου, στις διαβουλεύσεις μας, καλούμε τις χώρες της περιοχής να είναι σε επαγρύπνηση σε αυτό το θέμα, δήλωσε ο Ιρανός υπουργός και κορυφαίος διπλωμάτης μετά από συνάντηση με αξιωματούχους του Κατάρ στη Ντόχα.
Ο Araghchi απέρριψε επίσης το επιχείρημα ότι το Ιράν, ο κύριος υποστηρικτής της Hezbollah, έχει εγκαταλείψει την οργάνωση καθώς οι άντρες του μάχονται με τα ισραηλινά στρατεύματα στο νότιο Λίβανο.
«Το Ιράν δεν θα εγκαταλείψει την υποστήριξή του στην αντίσταση», είπε, σημειώνοντας ότι έφερε αυτό το μήνυμα κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στη Βηρυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης