Τελευταία Νέα
Διεθνή

Slutsky (Ρωσία): Η βοήθεια του Scholz δεν σώζει την Ουκρανία – Καίμε όλα τα γερμανικά τανκς

Slutsky (Ρωσία): Η βοήθεια του Scholz δεν σώζει την Ουκρανία – Καίμε όλα τα γερμανικά τανκς
Ο Scholz δήλωσε πως η Γερμανία, μαζί με τους εταίρους της, σχεδιάζει να παράσχουν στο Κίεβο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας αξίας περίπου 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ
Η  στρατιωτική βοήθεια της Γερμανίας δεν θα σώσει την Ουκρανία, δήλωσε ο Leonid Slutsky, πρόεδρος της επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Ρωσικής Δούμας και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας (LDPR),
Νωρίτερα στις 11/10/2024), ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz δήλωσε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον επισκεπτόμενο Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky πως η Γερμανία, μαζί με τους εταίρους της, σχεδιάζει να παράσχουν στο Κίεβο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας αξίας περίπου 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ.
«Φαίνεται ότι ο Scholz αποφάσισε να μιμηθεί τον Biden και να αποζημιώσει τον Zelensky για τη συνάντηση του Ramstein που δεν έγινε.
Σε μια συνάντηση με τον Zelensky, ο Γερμανός καγκελάριος του υποσχέθηκε στρατιωτική βοήθεια ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ και άλλα 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του έτους, με την υποστήριξη του Βελγίου, της Δανίας και της Νορβηγίας.
«Όλα τα νέα γερμανικά οβιδοβόλα και άρματα μάχης θα καούν στα πεδία των μαχών της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, όπως οι Τίγρεις (γερμανικά τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου)» σημείωσε.
Η νίκη της Ρωσίας είναι αναπόφευκτη και ο Scholz θα πρέπει να κοιτάξει να λύσει τα προβλήματα των Γερμανών ψηφοφόρων», δήλωσε ο Slutsky.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης