Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συναυλία για Τέμπη - Το «ποτέ ξανά» της Μαρίας Καρυστιανού συγκλόνισε το Καλλιμάρμαρο

Συναυλία για Τέμπη - Το «ποτέ ξανά» της Μαρίας Καρυστιανού συγκλόνισε το Καλλιμάρμαρο
«Σήμερα τόσο δυνατά σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς» είπε στο συγκινητικό της μήνυμα η κ. Καρυστιανού
Σχετικά Άρθρα
«Ποτέ ξανά», είναι το λιτό, αλλά συγκλονιστικό μήνυμα που εξέπεμψε η Μαρία Καρυστιανού από τη σκηνή του Καλλιμάρμαρου, λίγο πριν την εμφάνιση του Σωκράτη Μάλαμα στη συναυλία για τα Τέμπη.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε αυτή την εκδήλωση και ένα πολύ ηχηρό όχι, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα, νιώθουμε το ίδιο καταλαβαίνουμε το ίδιο, επιθυμούμε το ίδιο, έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά τους δικούς μας ανθρώπους παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά», τόνισε κατ΄ αρχάς η κ. Καρυστιανού.



«Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας»

«Ε λοιπόν ποτέ ξανά», είπε σε μια στιγμή μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης για όλους τους περυρισκόμενους στο Καλλιμάρμαρο.
Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καλλιτέχνες και όλους όσους εργάστηκαν πολύ. Εθελοντική εργασία και πάθος για αυτή την σημερινή εκδήλωση μνήμης αφιερωμένη στους πολύ αγαπημένους μας, αλλά και όλους εμάς που είμαστε εδώ δυνατοί και αποφασισμένοι. Σήμερα τόσο δυνατά σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς».
«Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας η αγκαλιά αυτή θα είναι πάντα ανοιχτή μέχρι την δικαίωση και ακόμη παραπέρα. Ευχαριστούμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης