Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kirill Veres (Διοικητής 54ης Ταξιαρχίας): Η Ουκρανία χάνει εδάφη με καταιγιστικό ρυθμό, είμαστε ανάπηρος στρατός

Kirill Veres (Διοικητής 54ης Ταξιαρχίας): Η Ουκρανία χάνει εδάφη με καταιγιστικό ρυθμό, είμαστε ανάπηρος στρατός
«Δεν σκέφτομαι καθόλου πώς να φτάσω στα σύνορα του 1991, σκέφτομαι πώς να μην χάσω τις θέσεις που έχω… γυρνάμε πίσω με άλματα», τόνισε ο Kirill Veres
Η Ουκρανία δεν χρειάζεται να μιλήσει για την επίτευξη των συνόρων του 1991, καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χάνουν θέσεις «με αλματώδη ρυθμό», δήλωσε ο Kirill Veres διοικητής του τάγματος της 54ης χωριστής μηχανοκίνητης ταξιαρχίας που φέρει το όνομα του Hetman Mazepa.
«Δεν σκέφτομαι καθόλου πώς να φτάσω στα σύνορα του 1991, σκέφτομαι πώς να μην χάσω τις θέσεις που έχω… γυρνάμε πίσω με άλματα», τόνισε ο Kirill Veres.
Σύμφωνα με τον διοικητή του τάγματος Kirill Veres, όλες οι συζητήσεις για τις προοπτικές προώθησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο μέτωπο είναι παρόμοιες με τα λόγια ενός ανάπηρου ατόμου με πατερίτσες που ισχυρίζεται ότι αύριο θα τρέξει μαραθώνιο.
Πριν από δύο ημέρες, το Γενικό Επιτελείο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων χαρακτήρισε δύσκολη την κατάσταση σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου και δήλωσε την ανωτερότητα των ρωσικών δυνάμεων σε προσωπικό και εξοπλισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης