Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει απαρτία για να ξεκινήσει η συνεδρίαση - Θ. Οικονόμου: Απαράδεκτη μεθόδευση

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει απαρτία για να ξεκινήσει η συνεδρίαση - Θ. Οικονόμου: Απαράδεκτη μεθόδευση
«Παρευρεθήκαμε στον χώρο για πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς λόγους, δεν πήραμε καρτελάκια και δεν δώσαμε διαπιστευτήρια και θέλουν να μας προσμετρήσουν ώστε να έχουν απαρτία», ανέφερε ο Θ. Οικονόμου
Για «μεθόδευση» της «νομενκλατούρας» έκανε λόγο ο Θανάσης Οικονόμου έξω από τον χώρο όπου θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποια έχει καθυστερήσει λόγω έλλειψης απαρτίας (απαιτούνται 148 μέλη).
Ο Θ. Οικονόμου κατήγγειλε «γελοία μεθόδευση» με την οποία προσμετρούνται ως παρόντες μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που δεν έχουν πάρει καρτελάκι.
Όπως ανέφερε «παρευρεθήκαμε στον χώρο για πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς λόγους, δεν πήραμε καρτελάκια και δεν δώσαμε διαπιστευτήρια και θέλουν να μας προσμετρήσουν ώστε να έχουν απαρτία».
«Μια ακόμα απαράδεκτη μεθόδευση. Είναι πολιτική η στάση μας, δεν νομιμοποιούμε τη διαδικασία. Είναι μια διαδικασία που θυμίζει μαύρες μέρες», πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση των παρευρισκεμένων για τους λόγους δεν μπαίνουν στην αίθουσα.
Πάντως, η δήλωση του Θ. Οικονόμου προκάλεσε διαπληκτισμούς μεταξύ των παρευρισκομένων που υποστηρίζουν τον Κασσελάκη και της λεγόμενης «πλειοψηφίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης