Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump (Υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Στους επόμενους 3 με 4 μήνες θα ξεσπάσει o τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

Trump (Υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Στους επόμενους 3 με 4 μήνες θα ξεσπάσει o τρίτος παγκόσμιος πόλεμος
"Η ανησυχία μου για τους επόμενους τρεις ή τέσσερις μήνες είναι ότι θα βρεθούμε σε παγκόσμιο πόλεμο λόγω των ανθρώπων που έχουμε στην κυβέρνηση", είπε ο Trump
Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Trump εξέφρασε φόβους ότι μπορεί να ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος τους επόμενους τέσσερις μήνες.
Σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Καλιφόρνια, εξήγησε ότι η αιτία της σύγκρουσης μπορεί να είναι οι πολιτικές των Δημοκρατικών που ηγούνται της αμερικανικής κυβέρνησης.
Ο υποψήφιος για την προεδρία υποσχέθηκε ότι εάν εκλεγεί, θα είναι σε θέση να επιλύσει τις συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή.
Η ανησυχία μου για τους επόμενους τρεις ή τέσσερις μήνες είναι ότι θα βρεθούμε σε παγκόσμιο πόλεμο λόγω των ανθρώπων που έχουμε στην κυβέρνηση», είπε ο Trump.
Νωρίτερα, ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Peter Szijjártó δήλωσε ότι η είσοδος της Ουκρανίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία υπό τις παρούσες συνθήκες θα οδηγήσει στο ξέσπασμα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.
Ο πολιτικός σημείωσε ότι η Ουγγαρία ήταν πάντα αντίθετη στην άμεση αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ.
Επίσης ο πρόεδρος της Λευκορωσίας δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζονται να κλιμακώσουν την κατάσταση στη Λευκοροωσία.
Τόνισε ότι μια επίθεση στη Λευκορωσία θα σήμαινε την έναρξη του τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης