Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Ψήφισε στον Πύργο ο Κατρίνης: Από αύριο να κάνουμε μεγάλο το ΠΑΣΟΚ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Ψήφισε στον Πύργο ο Κατρίνης: Από αύριο να κάνουμε μεγάλο το ΠΑΣΟΚ
«Από αύριο υπάρχει ένας και μόνος στόχος, να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο πλειοψηφικό και δύναμη αλλαγής», δήλωσε ο Μ. Κατρίνης
Στις 9 το πρωί ο Μιχάλης Κατρίνης ψήφισε για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ για ανάδειξη νέου ηγέτη στο Δημαρχείο του Πύργου Ηλείας.
Αφού άσκησε το εκλογικό του διακαίωμα, ο κ. Κατρίνης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «από αύριο υπάρχει ένας και μόνος στόχος, να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο πλειοψηφικό και δύναμη αλλαγής. Αυτό για να δικαιώσουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που και σήμερα θα δώσουν το παρόν σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία. Και βεβαίως αυτό είναι για να δικαιώσουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι και σήμερα θα δώσουν το παρών σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, να ανταποκριθούμε στις ελπίδες της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και γιατί η χώρα χρειάζεται σοβαρή και ισχυρή αντιπολίτευση, αλλά και μια νέα πρόταση διακυβέρνησης».
Όπως δήλωσε ο Μιχάλης Κατρίνης,
«θα ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το στόχο το ΠΑΣΟΚ να γίνει και πάλι μεγάλο, πλειοψηφικό και δύναμη αλλαγής, πραγματικό κίνημα όπως του αξίζει».
Για το γεγονός ότι δεν στηρίζει κάποιον από τους δύο μονομάχους, ανέφερε πως «από την αρχή είπα οι πολίτες ελευθέρα και ανεπηρέαστα να επιλέξουν αυτόν που είναι καλύτερος. Είναι στάση αρχής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης