Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Σαν εκεχειρία με τον Χίτλερ οι διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για τα πυρηνικά

Medvedev: Σαν εκεχειρία με τον Χίτλερ οι διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για τα πυρηνικά
Οι ΗΠΑ διεξάγουν έναν σχεδόν πλήρη, και καθόλου υβριδικό, πόλεμο εναντίον μας και θέλουν η χώρα μας να υποστεί μια στρατηγική ήττα τονίζει ο Medvedev
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ για τη μείωση των πυρηνικών δυνάμεων χωρίς προϋποθέσεις, δεν θα ήταν καθόλου πιο ωφέλιμες από μια υποθετική εκεχειρία μεταξύ της ΕΣΣΔ και της ναζιστικής Γερμανίας το 1945 υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev.
«Πρόκειται για ακόμα μια κίνηση αγένειας από τους Αμερικανούς.
Σκεφτείτε το: οι ΗΠΑ διεξάγουν επί της ουσίας έναν σχεδόν πλήρη, και καθόλου υβριδικό, πόλεμο εναντίον μας και θέλουν η χώρα μας να υποστεί μια στρατηγική ήττα.
Συνεπώς, οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για τη συνθήκη START δεν θα είναι καθόλου πιο ωφέλιμες από ότι θα ήταν οι διαπραγματεύσεις για μια εκεχειρία με τον Χίτλερ το 1945» ανέφερε σε ανάρτηση του ο Medvedev αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden, ο οποίος εξέφρασε την ετοιμότητα του για διαπραγματεύσεις με Ρωσία, Κίνα και Β. Κορέα για τη μείωση των πυρηνικών όπλων χωρίς προϋποθέσεις.
Η τοποθέτηση αυτή του Biden έγινε μετά τη βράβευση με το Νόμπελ Ειρήνης σε ένωση επιζώντων Ιαπώνων από τη ρίψη ατομικής βόμβας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης