Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος στην Ουκρανία με τον αστέρα του Hollywood Jared Leto - Τον κατηγορούν για φιλορωσικό παραλήρημα

Σάλος στην Ουκρανία με τον αστέρα του Hollywood Jared Leto - Τον κατηγορούν για φιλορωσικό παραλήρημα
Ο Leto ακούγεται να ρωτάει το κοινό του «πόσοι είναι από τη Ρωσία» και, μετά από ένα δυνατό βρυχηθμό, να απαντά με ενθουσιασμό ότι «αισθάνθηκε "κάποια" ρωσική ενέργεια εκεί απόψε»
Σάλος έχει προκληθεί στην Ουκρανία με δηλώσεις του γνωστού αστέρα του Hollywood Jared Leto, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ρωσία του έχει λείψει, καθώς και ότι «σκοπεύει να επιστρέψει μόλις τελειώσουν τα προβλήματα», εξυπονοώντας τον πόλεμο.
Οι Ουκρανοί εξέφρασαν την οργή τους προς τον Leto, ο οποίος είχε εκφράσει το παράπονό του για την αδυναμία του να παίξει συναυλίες στη Ρωσία κατά τη διάρκεια σχολίου του σε μια συναυλία στο Βελιγράδι την περασμένη εβδομάδα.
«Μας λείπετε παιδιά, το ξέρετε. Σου λέω, μια μέρα που θα τελειώσουν όλα αυτά τα προβλήματα, θα έρθουμε να σε επισκεφτούμε στην πατρίδα σου. Θα πάμε στην Αγία Πετρούπολη, στη Μόσχα, θα πέσουμε στο Κίεβο, θα κάνουμε πάρτι και θα κάνουμε παρέα με όλους όπως θα έπρεπε», τόνισε σχετικά ο Jared Leto ενώ έπαιζε τη μουσική του.


Ακολούθως, σε βίντεο που αναρτήθηκαν απο θαυμαστές του, ο Leto ακούγεται να ρωτάει το κοινό του «πόσοι είναι από τη Ρωσία» και, μετά από ένα δυνατό βρυχηθμό, απάντησε με ενθουσιασμό ότι «αισθάνθηκε "κάποια" ρωσική ενέργεια εκεί απόψε».
Αντιδρώντας, το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε σε δήλωση την Κυριακή ότι η επιθυμία του Leto να εμφανιστεί στη Ρωσία αποτελεί προσβολή για τους Ουκρανούς που «θυσιάζουν» τη ζωή τους για να «υπερασπιστούν την ελευθερία» ενάντια στη συνεχιζόμενη «εισβολή του Κρεμλίνου», όπως είπαν.
«Δεν μπορεί να υπάρξει κατευνασμός για τη Ρωσία όταν συνεχίζει τις προσπάθειές της να λύσει το «πρόβλημα» της ίδιας της ύπαρξης της Ουκρανίας», επεσήμανε σχετικά το υπουργείο.
Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι ο Leto είχε υποστηρίξει στο παρελθόν την Ουκρανία «απέναντι στην αντίστασή τους τους στον Putin».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης