Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πραγματικά αδελφικές σχέσεις» - Ο Kadyrov συναντήθηκε με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας

«Πραγματικά αδελφικές σχέσεις» - Ο Kadyrov συναντήθηκε με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας
Kadyrov: Συζητήσαμε μια σειρά από επίκαιρα ζητήματα κοινωνικοοικονομικής φύσης, καθώς και τις δυνατότητες περαιτέρω αλληλεπίδρασης σε διάφορους τομείς
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, δήλωσε ότι κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Turki bin Mohammed bin Fahd bin Abdul Aziz.
Όπως τόνισε στο κανάλι του στο Telegram έχουν αναπτυχθεί αδελφικές σχέσεις μεταξύ των χωρών, οι οποίες βασίζονται στον αλληλοσεβασμό και την κατανόηση.
Κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία, συναντήθηκα με την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, Πρίγκιπα Turki bin Mohammed bin Fahd bin Abdul Aziz. Συζητήσαμε μια σειρά από επίκαιρα ζητήματα κοινωνικοοικονομικής φύσης, καθώς και τις δυνατότητες περαιτέρω αλληλεπίδρασης σε διάφορους τομείς <...> Εκτιμούμε πραγματικά τις αδελφικές σχέσεις », έγραψε συγκεκριμένα ο Τσετσένος ηγέτης.
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας πρόσθεσε ότι επισκέφθηκε επίσης τη μόνιμη αποστολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο διάλογο μεταξύ της Ρωσίας και του μουσουλμανικού κόσμου.
Εν κατακλείδι, σημείωσε ότι τα μέρη θα συνεχίσουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και να συνεργάζονται σε νέα έργα που θα ανταποκρίνονται στα συμφέροντα τόσο των κατοίκων της Ρωσικής Ομοσπονδίας όσο και της Σαουδικής Αραβίας.
Νωρίτερα, ο Kadyrov συνεχάρη τον πυγμάχο Artur Beterbiev για τη νίκη του επί του Dmitry Bivol στον αγώνα για τον τίτλο του απόλυτου παγκόσμιου πρωταθλητή ελαφρών βαρών. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης