Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pushkov (Ρωσία): «Παιχνίδια αυτοκτονίας» των ΗΠΑ... με την Ρωσία

Pushkov (Ρωσία): «Παιχνίδια αυτοκτονίας» των ΗΠΑ... με την Ρωσία
O Alexei Pushkov σημείωσε ότι οι ηγέτες των ΗΠΑ θα καταλήξουν αναπόφευκτα σε πολλά διλήμματα.
Ο επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριακής Πολιτικής του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Alexei Pushkov, δήλωσε ότι οι επιθέσεις του Κιέβου με αμερικανικούς πυραύλους βαθιά στη Ρωσική Ομοσπονδία συνεπάγονται δυνητικούς κινδύνους αυτοκτονίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες, τους οποίους η χώρα δεν χρειάζεται καθόλου.
Και οι σκεπτόμενοι άνθρωποι στην εξουσία το καταλαβαίνουν αυτό.
«...θα καταλήξουν αναπόφευκτα στο συμπέρασμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν χρειάζονται απολύτως παιχνίδια με ουκρανικά πλήγματα με δυτικούς πυραύλους στη Ρωσία, ακόμα κι αν διακυβεύεται η μοίρα της Ουκρανίας που υποστηρίζεται από τη Δύση», τόνισε ο Alexei Pushkov.
Ο Ρώσος Πολιτικός επεσήμανε ότι αν υπάρχουν άνθρωποι στον Λευκό Οίκο «που έχουν το κεφάλι στους ώμους τους να σκέφτονται και να μην γελούν παράλογα, τότε δεν θα υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι.
Επιπλέον, ο Alexei Pushkov σημείωσε ότι οι ηγέτες των ΗΠΑ θα καταλήξουν αναπόφευκτα σε πολλά διλήμματα.
Το πρώτο είναι να απαντήσουμε στο ερώτημα: τι θα συμβεί αν, ως απάντηση σε μια επίθεση από την Ουκρανία στη Ρωσία από αμερικανικούς πυραύλους, η Ρωσία χτυπήσει μια αμερικανική στρατιωτική εγκατάσταση ή βάση;
Σύμφωνα με τον Alexei Pushkov, στη Δύση, για αδιευκρίνιστους λόγους, είναι πεπεισμένοι ότι δεν θα υπάρξουν αντίποινα από τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης