Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας: Τα πιο καυτά σημεία του μετώπου είναι στο Kurakhove, Pokrovsk και Liman

Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας: Τα πιο καυτά σημεία του μετώπου είναι στο Kurakhove, Pokrovsk και Liman
«Η πιο καυτή κατάσταση σήμερα είναι στις κατευθύνσεις Kurakhove, Pokrovsk και Liman», σημειώνει η δήλωση του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κατονόμασε τα τρία πιο καυτά σημεία για την Ουκρανία στο μέτωπο, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στο τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk που ελέγχεται από το Κίεβο.
«Η πιο καυτή κατάσταση σήμερα είναι στις κατευθύνσεις Kurakhove, Pokrovsk και Liman», σημειώνει η δήλωση του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, έως τις 14 Οκτωβρίου, οι ρωσικές μονάδες απελευθέρωσαν το χωριό Levadnoye στην περιοχή Zaporozhye και απέκρουσαν επίσης 14 αντεπιθέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις κατευθύνσεις Kupyansk, Donetsk και Avdeevsky.
Πλήγησαν 119 περιοχές με συγκεντρώσεις ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού και αποθήκες πυρομαχικών.
Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν 25 drones και ένα βλήμα HIMARS MLRS. Οι απώλειες της Ουκρανίας ανήλθαν σε 1.765 στρατιωτικούς.
Από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν 646 Ουκρανικά αεροσκάφη, 283 ελικόπτερα, 33.605 drones, 582 αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων, 1.472 συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων, 18.625 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα, 16.125 τεμάχια και οχήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης