Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άνθρωπος του λαού ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Αυστραλίας, αγόρασε έπαυλη 4,3 εκατ. δολαρίων

Άνθρωπος του λαού ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Αυστραλίας, αγόρασε έπαυλη 4,3 εκατ. δολαρίων
«Σκοπεύω να είμαι στην τρέχουσα δουλειά μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα»
Σχετικά Άρθρα
Το ασύλληπτο ποσό των 4,3 εκατ. (αμερικανικών) δολαρίων για την αγορά έπαυλης μπροστά στον ωκεανό, για τον ίδιο και τη μέλλουσα σύζυγό του, ξόδεψε ο κεντρο-αριστερός πρωθυπουργός της Αυστραλίας Anthony Albanese, κόντρα στις διαβεβαιώσεις του ότι καταλαβαίνει τους...«καθημερινούς ανθρώπους που παλεύουν».
Μάλιστα, η αγορά αποκαλύφθηκε τη στιγμή που ο επικεφαλής του Αυστραλιανού Εργατικού Κόμματος (ALP) ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα στέγασης για τους πολίτες της χώρας.
Η κυβέρνηση του Albanese έχει δεσμευτεί να κατασκευάσει 1,2 εκατομμύρια σπίτια μέχρι το 2030 για να βοηθήσει στη μείωση των πιέσεων κόστους σε μια από τις πιο ακριβές αγορές στέγης στον κόσμο.
Το News.com.au μεταδίδει ότι ενώ ο Anthony Albanese επιβεβαίωσε ότι δεν έχει καταλήξει ακόμη στην πώληση, πρόκειται να αγοράσει το μεγάλο σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων και των τριών μπάνιων που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, απάντησε: «Η μαμά μου έζησε σε μια δημόσια κατοικία στην οποία γεννήθηκε, όλα τα 65 της χρόνια και ξέρω πώς είναι, γι' αυτό θέλω να βοηθήσω όλους τους Αυστραλούς να αποκτήσουν ένα σπίτι».
Απέρριψε επίσης τις κατηγορίες ότι η απόκτηση ακινήτου ήταν ένα σημάδι ότι θα έφευγε από την πολιτική. «Σκοπεύω να είμαι στην τρέχουσα δουλειά μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης