Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Στρατηγική επέκταση της JPA International του Ανδρέα Πάτση... στη Ζάμπια

Στρατηγική επέκταση της JPA International του Ανδρέα Πάτση... στη Ζάμπια
Η Ζάμπια αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων στην Αφρική
Τεράστια είναι ανάπτυξη που γνωρίζει η JPA International στη Ζάμπια, ενισχύοντας σημαντικά την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή της Αφρικής.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το ανθρώπινο δυναμικό της έχει αυξηθεί κατά 300%, ενώ ο αριθμός των υποθέσεων που διαχειρίζεται η JPA International στη χώρα έχει υπερτριπλασιαστεί.
Πρόκειται για μια στρατηγική επέκταση στη Ζάμπια, καθώς η χώρα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων στην Αφρική.
Οι γειτονικές χώρες, όπως η Τανζανία, η Κένυα, η Ζιμπάμπουε και άλλες, βλέπουν επίσης αυξημένη δραστηριότητα σε αυτούς τους τομείς, κάτι που κάνει τη Ζάμπια ιδανικό σημείο για την εξάπλωση των επιχειρηματικών σχέσεων.
Οι επενδυτές στη Ζάμπια και στις γύρω χώρες επιλέγουν τη JPA International για τις νομικές τους ανάγκες, καθώς η εταιρεία είναι σε θέση να διαχειριστεί πολύπλοκες νομικές προκλήσεις με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα, παρέχοντας νομικές λύσεις που προωθούν την ανάπτυξη και τη σταθερότητα.
jpalegal.com_2.jpg
Πάτσης (πρόεδρος JPA International)

Ο πρόεδρος της JPA International, Ανδρέας Πάτσης, επιβεβαίωσε ότι "η Ζάμπια αποτελεί στρατηγικό σημείο για την εξάπλωση των δραστηριοτήτων μας σε όλη τη νοτιοανατολική Αφρική, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως η Τανζανία και η Κένυα.
Η γεωγραφική θέση και η οικονομική της ανάπτυξη δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την παροχή εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών σε κορυφαίες επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς, κάτι που μας επιτρέπει να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο την παρουσία μας στην περιοχή."
1725357796387.jpeg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης