Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η Viva μας ευγνωμονεί για τη στήριξη τόσων χρόνων, χρεώνοντας 10,20 προμήθεια για έκδοση εισιτηρίου συναυλίας - Το χρυσωρυχείο... Green Day

Η Viva μας ευγνωμονεί για τη στήριξη τόσων χρόνων, χρεώνοντας 10,20 προμήθεια για έκδοση εισιτηρίου συναυλίας - Το χρυσωρυχείο... Green Day
Το όνομα "JP Morgan" ανέβασε το ηθικό... και τον πήχη στο brand
Η Ticketmaster μπορεί σήμερα να έχει ένα διάλειμμα από την απέχθεια που νιώθουν για αυτή οι λάτρεις των συναυλιών, καθώς η Viva (πλέον "More.com", γιατί είναι πολύ περισσότερα αυτά που χρεώνει) βάλθηκε να μας τρελάνει.

Οι Green Day έρχονται στην Ελλάδα και ένα από τα μουσικά απωθημένα των Ελλήνων Millennials θα πάψει να υπάρχει από τον ερχόμενο Ιούλιο, με το οικονομικό τίμημα φυσικά να είναι υψηλό.
Ο πρώτος πόνος στην τσέπη ήρθε από την τιμή των εισιτηρίων, από 85 ως 230, αλλά τα πραγματικά σιχτίρια ήρθαν στην ολοκλήρωση της πληρωμής, όταν η Viva ζήτησε 10,20 ευρώ για να διεκπεραιώσει τη συναλλαγή!

Που να φανταζόμασταν πριν 10 χρόνια όταν αγοράζαμε μέσω Viva (των χιλίων προβλημάτων τότε) εισιτήρια από τα βιβλιοπωλεία γιατί εμπιστευόμασταν "παπούτσι από τον τόπο μας", ότι η εταιρεία θα μας ανταπέδιδε την εμπιστοσύνη αυξάνοντας έκτοτε τις προμήθειες συναλλαγών κατά 2.000%!

Με έναν πρόχειρο αλλά αληθοφανή υπολογισμό, αυτή η συναυλία θα φέρει στη Viva έσοδα τουλάχιστον μισού εκατομμυρίου ευρώ, χωρίς καν να χρειαστεί να ξοδέψει κάτι παραπάνω ως έξοδο, διατηρώντας απλά τις υπάρχουσες online υποδομές που, για λίγες μόνο ώρες σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, θα πιεστούν.

"Σε ευχαριστούμε" πολύ Viva (που πλέον έγινες More.com), έχεις γίνει κι επίσημα μία by-the-book πολυεθνική εταιρεία!

Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-10-16_ττ.png

Λ.Τ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης