Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανεξάρτητοι βουλευτές - Καθαιρείται ο Χουρδάκης μετά την παρέμβαση Λινού - Ορίζεται νέος εκπρόσωπος στη διάσκεψη των προέδρων

Ανεξάρτητοι βουλευτές - Καθαιρείται ο Χουρδάκης μετά την παρέμβαση Λινού - Ορίζεται νέος εκπρόσωπος στη διάσκεψη των προέδρων
Μετά τις επιστολές Σαράκη, Κατσιβαρδά, Γαυγιωτάκη και Λινού ο πρώην βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας εγκαταλείπει την εκπροσώπηση των ανεξάρτητων βουλευτών
Καθαιρείται ο Μιχάλης Χουρδάκης από τη θέση του εκπροσώπου των ανεξάρτητων βουλευτών, μετά από τη σωρεία επιστολών διαμαρτυρίας που έστειλαν οι συνάδελφοί του, αλλά κυρίως ύστερα από την άρση εμπιστοσύνης εκ μέρους της Αθηνάς Λινού προς το πρόσωπό του.
Ο πρώην βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν έκλεισε, έτσι, ούτε μια εβδομάδα ως εκπρόσωπος των ανεξάρτητων βουλευτών στη Διάσκεψη των Προέδρων.
Έπειτα από τις επιστολές των Παύλου Σαράκη, Χάρη Κατσιβαρδά, Μιχάλη Γαυγιωτάκη και Αθηνάς Λινού, η οποία είχε αιτηθεί αρχικά να την εκπροσωπεί ο κ. Χουρδάκης, όμως στη συνέχεια επανήλθε με νέα επιστολή που άλλαξε τα δεδομένα, ο πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε την επανάληψη της διαδικασίας ορισμού εκπροσώπου για τους ανεξάρτητους βουλευτές.
Ακολούθως, προώθησε επιστολή και στους 14 ανεξάρτητους, καλώντας τους να δηλώσουν εντός τριών ημερών ποιον ή ποια προτιμούν να τους εκπροσωπεί στη Διάσκεψη των Προέδρων με δικαίωμα ψήφου, κάτι που επικρίθηκε έντονα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ως αποτέλεσμα αυτών των διεργασιών, το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες επιστολές θα αποτελέσει τον νέο εκπρόσωπο των ανεξάρτητων βουλευτών.
Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε γίνεται κλήρωση, κατά τις προβλέψεις του κανονισμού της Βουλής.

ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης