Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κοινοί βομβαρδισμοί από Ρωσία και Συρία στη Λαττάκεια - Οι στόχοι των αεροπορικών επιδρομών

Κοινοί βομβαρδισμοί από Ρωσία και Συρία στη Λαττάκεια - Οι στόχοι των αεροπορικών επιδρομών
Οι επιθέσεις στόχευσαν στρατιωτικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, αποθήκες και ένα υπόγειο τούνελ κοντά στην πόλη Binin, στην ευρύτερη περιοχή της Jabal al-Zawiya
Κοινή μονάδα της ρωσικής και της συριακής αεροπορίας πραγματοποίησε, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, αεροπορικές επιθέσεις κατά θέσεων μαχητών της Hay'at Tahrir al-Sham (HTS) στην ύπαιθρο της Ιντλίμπ και της Λαττάκειας στη Συρία, σύμφωνα με το λιβανέζικο δίκτυο Al Mayadeen.
Πιο συγκεκριμένα, οι επιθέσεις στόχευσαν στρατιωτικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, αποθήκες και ένα υπόγειο τούνελ κοντά στην πόλη Binin, στην ευρύτερη περιοχή της Jabal al-Zawiya.
Δύο ημέρες νωρίτερα, παρόμοιες κοινές αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν στις ίδιες περιοχές.
Οι επιθέσεις στόχευσαν στρατόπεδα της τρομοκρατικής οργάνωσης Hay'at Tahrir al-Sham στα δάση al-Bassel, δυτικά της πόλης Ιντλίμπ, καθώς και προπύργια γύρω από τις πόλεις Sheikh Bahr και Kfar Jales, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Al Mayadeen.
Επιπλέον, οι αεροπορικές επιδρομές στόχευσαν έναν υπόγειο αποθηκευτικό χώρο οχημάτων κοντά στο εργοστάσιο στην πόλη Ιντλίμπ.
Όπως μετέδωσαν αραβικά μέσα, τα συρο-ρωσικά πλήγματα χτύπησαν περιοχές που ελέγχονται από την «Ισλαμική Οργάνωση του Τουρκεστάν» στους λόφους του Kabani, στην ύπαιθρο της Λαττάκειας.
Ο Αραβικός Στρατός της Συρίας είχε προηγουμένως στοχεύσει τα αρχηγεία των ηγετών της Hay'at Tahrir al-Sham καθώς σε μια τοποθεσία κοντά στην πόλη Nayrab, ανατολικά της Ιντλίμπ, στη βόρεια Συρία.
Το συγκεκριμένο αρχηγείο, το οποίο σημειώνεται ότι είναι κοντά σε τουρκικό παρατηρητήριο, επλήγη από τον στρατό της Συρίας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης