Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ για τον Liam Payne - Βουτιά θανάτου από ξενοδοχείο - Ναρκωτικά, σπασμένες τηλεοράσεις βρέθηκαν στο δωμάτιο (photo)

Σοκ για τον Liam Payne - Βουτιά θανάτου από ξενοδοχείο - Ναρκωτικά, σπασμένες τηλεοράσεις βρέθηκαν στο δωμάτιο (photo)
Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Λίαμ Πέιν, μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του Liam Payne, καθώς ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction, έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου του Μπουένο Άιρες.
«Ο Liam Payne, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου» στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.
Οι εφημερίδες La Nacion και Clarin αναφέρουν ότι η αστυνομία εκλήθη σε ξενοδοχείο της συνοικίας Παλέρμο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, έπειτα από αναφορές για «ταραξία που ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Στο «Χ» λίγο αργότερα διέρρευσαν μάλιστα εικόνες οι οποίες φέρεται να έχουν τραβηχτεί μέσα από το δωμάτιο του Βρετανού.

Πλήθος κόσμου έξω από το ξενοδοχείο

Με το άκουσμα της είδησης, στο σημείο έσπευσε πλήθος θαυμαστών του Βρετανού τραγουδιστή, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Payne είναι νεκρός.
Την τραγική είδηση για τον θάνατό του γνωστοποίησε το TMZ.
Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα. Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν αργότερα τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, ο οποίος βρέθηκε στον περίβολο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.
Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται.
Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τον θάνατό του ο τραγουδιστής είχε κάνει μια ανάρτηση στο snapchat στην οποία έλεγε πόσο καλά περνάει στην Αργεντινή και πόσο απολαμβάνει την διαμονή του εκεί.
Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει μια selfie του, την οποία συνόδευε με την εξής λεζάντα: «Είναι μια υπέροχη μέρα εδώ στην Αργεντινή».
1729144882817-853957014-liam-payne.webp

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης