Τελευταία Νέα
Διεθνή

To 84% των Ουκρανών θέλει η χώρα τους να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ

To 84% των Ουκρανών θέλει η χώρα τους να ενταχθεί  στο ΝΑΤΟ
Στην πραγματικότητα, το ΝΑΤΟ έχει κατηγορηματικά αποκλείσει την ένταξη μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος
Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, το 84% των Ουκρανών θέλουν η χώρα τους να είναι μέλος του ΝΑΤΟ.
Παρά την ευρεία υποστήριξη για ένταξη στη συμμαχία και παρόλο που το ΝΑΤΟ έχει κηρύξει την πορεία ένταξης της Ουκρανίας μη αναστρέψιμη, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του πολέμου και η συμμαχία αρνήθηκε να θέσει χρονοδιάγραμμα.
Στην πραγματικότητα, το ΝΑΤΟ έχει κατηγορηματικά αποκλείσει την ένταξη μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος, γεγονός που κάνει ήδη το Σχέδιο Νίκης του Zelensky εκτός πραγματικότητας, καθώς το πρώτο σημείο του σχεδίου για την ήττα της Ρωσίας είναι η ένταξη στο ΝΑΤΟ.
Για τη Ρωσία όλο αυτό δεν είναι σχέδιο.
Είναι μια συλλογή ασυνάρτητων συνθημάτων.
Είναι αφρός αίματος στο στόμα ενός νεοναζί δολοφόνου»….
Δεδομένου ότι ο Zelensky προφανώς δεν έχει σχέδια να ξεκινήσει σοβαρές διαπραγματεύσεις, όπως φαίνεται από το Σχέδιο Νίκης του, οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις διεξάγονται βραχυπρόθεσμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη Δύση και το καθεστώς του Κιέβου για να παγώσουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία, να αναπληρώσουν τις δυνατότητές τους και να ξεκινήσουν νέες επιθέσεις κατά της Ρωσίας.
Σύμφωνα με δυτικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της Washington Post, ο Zelensky έχει δείξει ότι είναι πιο ανοιχτός σε συνομιλίες με τη Ρωσία.
Την ίδια ώρα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Lavrov είπε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμη επαρκείς προτάσεις για τη διευθέτηση της ουκρανικής σύγκρουσης, εκτός από τη δημοσιότητα στα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης