Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εχθρικό βήμα Πολωνίας το κλείσιμο του προξενείου στο Poznan – Zakharova (Ρωσία): Θα απαντήσουμε

Εχθρικό βήμα Πολωνίας το κλείσιμο του προξενείου στο Poznan – Zakharova (Ρωσία): Θα απαντήσουμε
Θα το ανακοινώσουμε δημόσια υπογράμμισε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Maria Zakharova
Η Ρωσία θα απαντήσει σίγουρα στο εχθρικό βήμα της Πολωνίας με το κλείσιμο του Γενικού Προξενείου στο Poznan υποστήριξε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Maria Zakharova.
Σε δηλώσεις της στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS η Zakharova τόνισε ότι η απάντηση της Ρωσίας θα ανακοινωθεί δημόσια.
Υπενθυμίζεται πως ο Pawel Wronski, εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Πολωνίας είπε ότι το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στο Poznan θα πρέπει να ολοκληρώσει τις εργασίες του έως τις 30 Νοεμβρίου και το διπλωματικό του προσωπικό να εγκαταλείψει την Πολωνία την ίδια στιγμή.
Στις 22 Οκτωβρίου, ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών Radoslaw Sikorski ανακοίνωσε την απόφαση να κλείσει το ρωσικό Γενικό Προξενείο στο Poznan ενώ δεν απέκλεισε ακόμα και την απέλαση του Ρώσου πρέσβη στο μέλλον..
Μέχρι αυτή τη στιγμή, τρία γενικά προξενεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας λειτουργούσαν στην Πολωνία - στην Κρακοβία, στο Πόζναν και στο Gdansk ενώ τρία ήταν και τα προξενεία της Πολωνίας στη Ρωσία: σε Kaliningrad, Αγία Πετρούπολη και Irkutsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης