Διεθνή

Τους ξεσκέπασε η Ρωσία - Αυτός είναι ο εξοπλισμός των μισθοφόρων σαμποτέρ που εξοντώθηκαν στο Bryansk (vid)

Τους ξεσκέπασε η Ρωσία - Αυτός είναι ο εξοπλισμός των μισθοφόρων σαμποτέρ που εξοντώθηκαν στο Bryansk (vid)
Στο υλικό φαίνονται καθαρά τα όπλα, τα πυρομαχικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι ξένοι μισθοφόροι για την παράνομη εισβολή τους στη Ρωσία
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) της Ρωσικής Ομοσπονδίας δημοσίευσε ένα βίντεο που αποδεικνύει την εμπλοκή ξένων μισθοφόρων κατά την ουκρανική επιχείρηση εισβολής στο Bryansk.
Οι σαμποτέρ σχεδίαζαν να εισβάλουν στη Ρωσία, διασχίζοντας παράνομα τα σύνορα στην περιοχή του Bryansk.
Στο υλικό φαίνονται καθαρά τα όπλα, τα πυρομαχικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι ξένοι μισθοφόροι για την παράνομη εισβολή τους στη Ρωσία.
Οι αξιωματούχοι της FSB παρουσίασαν μεταξύ άλλων μια σημαία του Καναδά, ένα πολωνικό προσευχητάρι και πτώματα των τεσσάρων εξουδετερωμένων σαμποτέρ.
Όπως ανέφερε νωρίτερα η ιστοσελίδα της Pravda, στις 28 Οκτωβρίου απετράπη απόπειρα εισβολής στην περιοχή του Bryansk από ουκρανική ομάδα σαμποτάζ και αναγνώρισης.
Μάλιστα, στο σώμα ενός από τους ξένους μισθοφόρους οι πράκτορες της FSB εντόπισαν ένα τατουάζ με τα σύμβολα του 2ου Τάγματος, του 75ου Συντάγματος των Rangers, μια από τις πλέον εξειδικευμένες Δυνάμεις Αερομεταφερόμενης Αναγνώρισης του Στρατού των ΗΠΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης