Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Βραβείο "Green IT Initiative" στο Λονδίνο για την Τράπεζα Πειραιώς

Βραβείο
Μια νέα διεθνή διάκριση πέτυχε η Τράπεζα Πειραιώς στον ετήσιο διαγωνισμό 2010 Banking Technology Awards που οργάνωσε στο Λονδίνο το ομώνυμο περιοδικό και συμμετείχαν γνωστές και μεγάλες τράπεζες όπως η Barclays, RBS, UBS, Deutsche Bank, Citibank, HSBC, Nomura, μεταξύ άλλων.
Στην Τράπεζα Πειραιώς απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Green IT Initiative by a Financial Institution” για τις δράσεις της που αναδεικνύουν την «Green Banking» φιλοσοφία της Τράπεζας, και ειδικότερα μέσω της winbank δηλ. των εναλλακτικών δικτύων και υπηρεσιών της.
Μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά ενεργειών “Green Banking”, η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει, κινητοποιεί και κάνει πελάτες και εργαζόμενους συμμέτοχους σε μια συνολική προσπάθεια μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ενθαρρύνοντας συμπεριφορές φιλικές προς το περιβάλλον, όπως, η χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής, η μη εκτύπωση απόδειξης στα ΑΤΜ, η παραλαβή ηλεκτρονικών  statements αντί χάρτινων.
Η βράβευση για την Green Banking πρωτοβουλία μέσω της winbank, είναι αποτέλεσμα του συνόλου της «πράσινης» περιβαλλοντικής πολιτικής της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δράσεις, αφού η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί για την Τράπεζα τόσο κεντρική φιλοσοφική θέση όσο και σταθερή ηθική στάση.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης