Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού δραστών για ληστεία υπαλλήλων του ΝΑΤΟ

tags :
Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού δραστών για ληστεία υπαλλήλων του ΝΑΤΟ
Εκλάπησαν οι υπηρεσιακές τους ταυτότητες - Υπάρχει φόβος να πλαστογραφηθούν
Επιχείρηση εντοπισμού τριών αγνώστων, πιθανότατα αραβικής καταγωγής,  οι οποίοι έχουν στα χέρια τους τις υπηρεσιακές ταυτότητες υπαλλήλων του ΝΑΤΟ, πραγματοποιούν οι αστυνομικές υπηρεσίες στη Σούδα.
Οι δύο Αμερικανοί έπεσαν θύματα ληστείας τα ξημερώματα της Τετάρτης στην πλατεία Μαρκοπούλου, όταν οι άγνωστοι τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι και τον έναν από αυτούς στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο και τους άρπαξαν τα πορτοφόλια πριν τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Ωστόσο, μόλις έγινε γνωστό ότι εκτός από τα χρήματα που τους άρπαξαν, στα πορτοφόλια υπήρχαν και οι υπηρεσιακές ταυτότητες των θυμάτων, επικράτησε αναβρασμός καθώς οι υπεύθυνοι της βάσης δήλωσαν ότι υπάρχει φόβος να πλαστογραφηθούν και να χρησιμοποιηθούν για παράνομη είσοδο στις εγκαταστάσεις. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ανέλαβε να εντοπίσει τους δράστες, οι οποίοι μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης