Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σπύρου (περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων) – Προτεραιότητα ο έλεγχος των δημόσιων κτηρίων και των κατοικιών

Σπύρου (περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων) – Προτεραιότητα ο έλεγχος των δημόσιων κτηρίων και των κατοικιών
Με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι στα κτήρια στην Κεφαλονιά ύστερα από τα 5,8 Ρίχτερ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι στα κτήρια της Κεφαλονιάς ύστερα από το χθεσινό ισχυρό χτύπημα του Εγκέλαδου.
Όπως έγινε γνωστό ο συντονισμός των ενεργειών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην Κεφαλονιά ανατίθεται στον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ.Σπύρου, ο οποίος ήδη βρίσκεται στο νησί.
«Έχουν έρθει ακόμα 50 μηχανικοί στην Κεφαλονιά ώστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο έλεγχος όλων την δημόσιων κτιρίων αλλά και των σπιτιών που έχουν χτυπηθεί από τον εγκέλαδο. Οι μηχανικοί που βρίσκονται στο νησί έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες. Μία ομάδα που ελέγχει όλα τα δημόσια κτίρια και μια άλλη που κάνει ελέγχους σε σπίτια» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Σπύρου.
«Μετά από πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς και εισήγησης δικής μου, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Πάτροκλος Γεωργιάδης, κήρυξε την Κεφαλονιά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε μετά από τους ελέγχους που θα γίνουν από τους μηχανικούς του Δήμου, της Περιφέρειας αλλά και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος να κηρυχθεί το νησί σεισμόπληκτο» τόνισε ο κ.Σπύρου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης