Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με κινητοποιήσεις απειλούν οι αυτοκινητιστές φορτηγών

Με κινητοποιήσεις απειλούν οι αυτοκινητιστές φορτηγών
Ζητούν να ξεκινήσουν άμεσα έλεγχοι στα ξένα φορτηγά που εισέρχονται στη χώρα
Με κινητοποιήσεις απειλεί η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) αν η πολιτεία δεν ξεκινήσει άμεσα ελέγχους στα ξένα φορτηγά που εισέρχονται στη χώρα.
Όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, οι ξένοι αυτοκινητιστές με την ανοχή της πολιτείας κανιβαλίζουν εις βάρος τους και κάθε ημέρα που περνάει η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη, αφού παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας «κλέβουν» τη δουλειά των ελλήνων, με αποτέλεσμα η ανεργία στον κλάδο να καλπάζει, φθάνοντας πλέον σε ποσοστά που αγγίζουν ακόμη και το 60%.
Η υπομονή των ελληνων αυτοκινητιστών έχει φτάσει πλέον στα όριά της, τονίζεται χαρακτηριστικά.
Η Ομοσπονδία προειδοποιεί ότι αν η πολιτεία δεν ξεκινήσει άμεσα ελέγχους στα ξένα φορτηγά που εισέρχονται στη χώρα, θα ξεκινήσουν άμεσα κινητοποιήσεις, με πρώτο βήμα τον αποκλεισμό όλων των εισόδων της χώρας προκειμένου να ελέγχονται νόμιμα όλα τα διερχόμενα φορτηγά δημόσιας χρήσης.
Παράλληλα, ζητούν να εφαρμοστεί το μέτρο της επί τόπου επιβολής προστίμων όταν διαπιστώνονται παραβάσεις, όπως γίνεται παντού στον κόσμο.
Τέλος, σημειώνουν ότι το επόμενο διάστημα θα ζητηθεί η στήριξη όλων των κοινωνικών φορέων και των πολιτικών κομμάτων, ώστε να αποφευχθούν οι κινητοποιήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης