Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βγαίνουν στους δρόμους και οι αγρότες της Θεσσαλονίκης

Βγαίνουν στους δρόμους και οι αγρότες της Θεσσαλονίκης
Θα προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου στον κόμβο των Σφαγείων, στα Βασιλικά
Στους δρόμους βγαίνουν και οι αγρότες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν σήμερα, στις 12 μ., στα «Πράσινα Φανάρια».
Όπως επισήμανε το μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων, Γρηγόρης Παπαθεοδώρου, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αγρότες έχουν παρατάξει εδώ και μέρες τα τρακτέρ τους σε πλατείες περιοχών έξω από την πόλη.
Πρόσθεσε δε, ότι στο αναμένονται περίπου 130 τρακτέρ από τις περιοχές της Επανομής, της Γαλάτιστας, της της Χαλκιδικής, της Θέρμης, της Ραιδεστού και του Τριλόφου, ενώ ερωτηθείς αν θα προχωρήσουν σε κάποιου είδους κινητοποίηση σημείωσε ότι «αυτό θα αποφασιστεί μετά τις 3 το μεσημέρι».
Στη μία το μεσημέρι αγρότες θα κλείσουν συμβολικά τον δρόμο στον κόμβο των Σφαγείων, στα Βασιλικά, ενώ από το πρωί, αγρότες στα Μάλγαρα μοιράζουν ρύζι στους διερχόμενους οδηγούς, ενημερώνοντάς τους για τα αιτήματά τους.
Σημειώνεται ότι έχει προγραμματιστεί για αύριο συνάντηση αντιπροσωπείας των αγροτών με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στον οποίο θα εκθέσουν τις αντιρρήσεις τους και τα αιτήματά τους.
Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες αντιτίθενται στο μέτρο που προωθεί η κυβέρνηση για την τήρηση βιβλίων εσόδων - εξόδων για τη φορολόγησή τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης