Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ – Θα επαναλειτουργήσουν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ μόλις γίνουμε κυβέρνηση

tags :
ΣΥΡΙΖΑ – Θα επαναλειτουργήσουν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ μόλις γίνουμε κυβέρνηση
Στηρίζει τις κινητοποιήσεις γιατρών και πολιτών



Τη δέσμευση ότι μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας μια από τις πρώτες κινήσεις του θα είναι η επαναλειτουργία των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ με όλους γιατρούς και τους εργαζόμενους σε αυτά παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αφού εκφράζει τη στήριξη του στις κινητοποιήσεις των γιατρών και των εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ αλλά και στις αντιδράσεις των κατοίκων, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση «να μην τολμήσει νααντιπαρατεθεί βίαια στις προσπάθειες προστασίας και λειτουργίας των δημόσιων δομών του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ».
«Με βάση τις υπάρχουσες δομές, με τη στήριξη των υγειονομικών και όλου του λαού, θα προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στην αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματος για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δημόσιου συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σύμφωνα με τις προγραμματικές επεξεργασίες μας. Στη θέση των μνημονιακών πολιτικών υποβάθμισης των δημόσιων δομών, συνεχούς επιβάρυνσης των πολιτών για τα φάρμακα και τις υπηρεσίες υγείας, και υπηρέτησης των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων ,ο λαός με τη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ θα προωθήσει την ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση όλων σε αναβαθμισμένες υπηρεσίες πρόληψης, αποκατάστασης και εξωνοσοκομειακής φροντίδας. Στη θέση των διαθεσιμοτήτων και απολύσεων το σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων και τις σταθερές εργασιακές σχέσεις» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης