Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του αρχιμανδρίτη στη Μεσσηνία - Συνελήφθησαν 2 άτομα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του αρχιμανδρίτη στη Μεσσηνία - Συνελήφθησαν 2 άτομα
Πρόκειται για έναν 24χρονο Γεωργιανό και έναν 18χρονο Έλληνα, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους
Τη δολοφονία του 53χρονου αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Κυριακή στο σπίτι του στη Χώρα Τριφυλίας, εξιχνίασε η αστυνομία.
Οι δράστες, ένας 24χρονος Γεωργιανός και ένας 18χρονος Έλληνας, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους, συνελήφθησαν χθες και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.
Το θύμα έφερε τραύματα από βαρύ αντικείμενο –πιθανότατα κουζινικό σκεύος– ωστόσο δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ναυπλίου κ. Κωττακίδη, από τη νεκροψία - νεκροτομή καταδείχθηκε ότι ο αρχιμανδρίτης στραγγαλίστηκε με το πουκάμισο που βρέθηκε τυλιγμένο στον λαιμό του.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δύο δράστες αφού πήγαν στο σπίτι του ιερωμένου, τις βραδινές ώρες του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, του ζήτησαν χρήματα για να πάνε να δουν αγώνες καρτ στην Καλαμάτα.
Ο αρχιμανδρίτης τούς είπε ότι δεν είχε χρήματα και διαπληκτίστηκε με τον Γεωργιανό, ο οποίος τον χτύπησε στο κεφάλι με μια σιδερογροθιά και ο αρχιμανδρίτης έπεσε λιπόθυμος. Στη συνέχεια ο Γεωργιανός έπνιξε τον ιερέα με το πουκάμισο που φορούσε, αφού προηγουμένως το έσκισε.
Ακολούθως οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ερεύνησαν όλο το σπίτι, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης