Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ενώπιον των ανακριτριών σήμερα ο Στ. Μπούκουρας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Ενώπιον των ανακριτριών σήμερα ο Στ. Μπούκουρας για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
Θα απολογηθεί για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος
Ξεκινά σήμερα ο νέος γύρος απολογιών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, με την κατάθεση του βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος είναι προφυλακισμένος με την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Ο κ. Μπούκουρας θα βρεθεί ενώπιον των ανακριτριών προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για διακεκριμένη οπλοκατοχή με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης.
Από την πλευρά του, ο κ. Μπούκουρας αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και ισχυρίζεται ότι κατείχε νομίμως το επίμαχο όπλο για το οποίο ασκήθηκε σε βάρος του η συμπληρωματική δίωξη.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή θα βρεθί ενώπιον των ανακριτριών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθούν σε απολογία τρεις ακόμη βουλευτές της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα, στις 10 Ιουνίου ο Νίκος Κούζηλος, στις 12 Ιουνίου η Ελένη Ζαρούλια και στις 13 Ιουνίου ο Μιχάλης Αρβανίτης.
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι προθεσμία για να απολογηθεί στις 16 Ιουνίου έχει λάβει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.
Εν τω μεταξύ,
Παράλληλα, την Τετάρτη θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η άρση ασυλίας των Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης