Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Ψηφίζει» Eλλάδα η Huffington Post: Αθήνα και Οία στους 50 κορυφαίους προορισμούς - Το «ναυάγιο της Ζακύνθου» η ομορφότερη παραλία του Κόσμου

«Ψηφίζει» Eλλάδα η Huffington Post: Αθήνα και Οία στους 50 κορυφαίους προορισμούς - Το «ναυάγιο της Ζακύνθου» η ομορφότερη παραλία του Κόσμου
Η Ελλάδα μάγεψε τους συντάκτες του αμερικάνικο μέσου
Ενώ διανύουμε ήδη το δεύτερο μισό του καλοκαιριού η ηλεκτρονική εφημερίδα «The Huffington Post» προτείνει στους αναγνώστες της, τις 50 πόλεις που πρέπει να δει κανείς έστω και μία φορά στη ζωή του αλλά και τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, ψηφίζοντας "δαγκωτό" την Ελλάδα.
Η Ελλάδα έχει ξεχωριστή θέση και στις δύο λίστες, καθώς κατάφερε να κλέψει την καρδιά των συντακτών τοθ αμρικανικού μέσου.
Ειδικότερα στο νο19 της λίστας των ονείρων κάθε επίδοξου ταξιδιώτη, η αμερικανική εφημερίδα τοποθέτησε την ελληνική πρωτεύουσα. «Η Ακρόπολη είναι κορυφαίος προορισμός για τόσους πολλούς, αλλά οι ηλιόλουστοι δρόμοι της πόλης, οι πλατείες και τα απίστευτα μουσεία κάνουν την Αθήνα κάτι παραπάνω από τα αρχαία ερείπια», γράφει η Huffington Post, που γύρισε το βλέμμα και προς το Αιγαίο.
Έτσι, στο νο32 της λίστας με τις πόλεις που πρέπει να επισκεφθεί κανείς στη ζωή του τοποθέτησε την Οία. «Είναι η πιο διάσημη πόλη της Σαντορίνης και τα εκπληκτικά άσπρα και μπλε σπίτια που κατηφορίζουν ως τη θάλασσα είναι το υλικό από το οποίο φτιάχνονται οι καρτ ποστάλ», αναφέρει το δημοσίευμα.
Βέβαια η σημαντικότερη διάκριση έχεται από το Ιόνιο, χαρακτηρίζοντας το Ναυάγιο της Ζακύνθου ως την ωραιότερη παραλία της Ελλάδας, «πράγμα που την κάνει βασικά την "Ομορφότερη Παραλία του Κόσμου», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Ακόμα και οι ίδιοι παραδέχονται βέβαια πως έχουμε δει κι έχουμε δει «λίστες» με τις «ωραιότερες παραλίες του κόσμου», ή τις «πιο ελκυστικές» ή τις «πιο εξωτικές» κλπ κλπ., «όμως, όλες οι αντιρρήσεις παρακάμπτονται, αρκεί κανείς να δει τις φωτογραφίες της».
Μάλιστα κάνοντας έναν λογικό συνειρμό καταλήγουν στο συμπέρασμα πως εφόσον το Ναυάγιο είναι η ωραιότερη παραλία της Ελλάδας, εφόσον η Ελλάδα είναι από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, άρα; Το Ναυάγιο είναι η ωραιότερη παραλία της γης, ή «έστω από τις ωραιότερες».  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης