Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρανάλωμα του πυρός εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο - Πιθανό το ενδεχόμενο εμπρησμού

Παρανάλωμα του πυρός εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο - Πιθανό το ενδεχόμενο εμπρησμού
30 πυροσβέστες με 14 οχήματα καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που έχει καταστρέψει το εργοστάσιο
Μάχη με τις φλόγες δίνουν από τις 13:30 το μεσημέρι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου για να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης.
Το ιδιωτικό εργοστάσιο ανακύκλωσης στην περιοχή της Νέας Ζωής, κοντά στον Ασπρόπυργο Αττικής ήταν γεμάτο από πλαστικές ύλες και ελαστικά, η καύση των οποίων έχει δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων από την περιοχή.
Οι εγκαταστάσεις έχουν τυλιχθεί στις φλόγες και κατακαίγονται ενώ το εργοστάσιο είναι κλειστό εδώ και μήνες λόγω χρεών του ιδιοκτήτη.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου και επεκτάθηκε γρήγορα και στο εσωτερικό του από τον δυνατό άνεμο που πνέει στην περιοχή.
Αυτή την ώρα βρίσκονται στον τόπο της πυρκαγιάς 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα όπου καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που έχει προκαλέσει ήδη τεράστιες καταστροφές.
Τις επόμενες ημέρες στο εργοστάσιο θα μεταβεί και ειδικό κλιμάκιο της πυροσβεστικής για να εξετάσει τα αίτια της πυρκαγιάς και το ενδεχόμενο εμπρησμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης