Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αναγνωρίστηκε ο νεκρός άνδρας που εντοπίστηκε στον Καρέα - Είναι ο 47χρονος αρχιφύλακας

Αναγνωρίστηκε ο νεκρός άνδρας που εντοπίστηκε στον Καρέα - Είναι ο 47χρονος αρχιφύλακας
Η αστυνομία επιβεβαίωσε οτι πρόκειται για τον 47χρονο αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή 
(Upd2) Αναγνωρίστηκε από την αδερφή του ο άτυχος 47χρονος αρχιφύλακας που είχε χαθεί από την Παρασκευή στην περιοχή του Καρέα οπότε και ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά.
Ο άτυχος άνδρας κατά την καθημερινή του πεζοπορία εγκλωβίστηκε στα πύρινα μέτωπα και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:
Ένα νεκρό άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά στο δάσος του Καρέα που κατέκαψε την περιοχή καθώς εντοπίστηκε σήμερα νεκρός ένας άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Την ίδια ώρα η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει εάν πρόκειται για τον 47χρονο αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή οπότε και αναζητείται από την ΕΜΑΚ κοντά στην περιοχή του Υμηττού, που ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά, όπου συνήθιζε να κάνει καθημερινά πεζοπορία.
Ο 47χρονος υπηρετούσε στις παιδικές κατασκηνώσεις και βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Το κινητό του είναι απενεργοποιημένο, ενώ έχει βρεθεί το αυτοκίνητό του στην Ηλιούπολη όπου συνήθιζε να το αφήνει κλειδωμένο.
Μία ομάδα της ΕΜΑΚ τον αναζητεί μαζί με αστυνομικούς σκύλους ενώ η σύζυγός του υποστήριξε πως επικοινώνησε μαζί του τελευταία φορά στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής και από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί.
(Πρώτη ενημέρωση Σάββατο 18 Ιουλίου 17:57)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης