Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου διέταξε η Εισαγγελία

Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου διέταξε η Εισαγγελία
Ο εισαγγελέας ζήτησε τον σχηματισμό δικογραφίας, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι υπαίτιοι της επίθεσης
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση εις βάρος του βουλευτή της Ν.Δ., Γιώργου Κουμουτσάκου, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.
Ο εισαγγελέας έχει δώσει εντολή να σχηματιστεί δικογραφία, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι υπαίτιοι της επίθεσης κατά του βουλευτή στη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης ποντιακών συλλόγων.
Εν τω μεταξύ, ως ύποπτος για την επίθεση αναζητείται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων, με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, το 2014.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ένας από τα τουλάχιστον δύο άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί από την ομάδα των ακροδεξιών που ξυλοκόπησαν τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος πήγε στο συλλαλητήριο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στον χώρο του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA τόνισε ότι οι έρευνες συνεχίζονται σε συγκεκριμένους χώρους, η αστυνομία βρίσκεται σε καλό δρόμο ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πρόκειται για ανθρώπους που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή.
«Όπως κάθε δημοκρατικός πολίτης, απαιτώ από τη δημοκρατική Πολιτεία την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης», αναφέρει σε μήνυμά του ο κ. Κουμουτσάκος. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης