Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρνούνται να συναντηθούν με τον Τσίπρα οι αγρότες – Συνεδριάζουν εκ νέου την Τρίτη 26/1

Αρνούνται να συναντηθούν με τον  Τσίπρα οι αγρότες – Συνεδριάζουν εκ νέου την Τρίτη 26/1
Αρνούνται να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, οι αγρότες μέχρι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου
Αρνητική στάση για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τηρούν οι αγρότες μέχρι την προσεχή Τρίτη 26 Ιανουαρίου, οπότε και θα συνεδριάσουν ξανά στη Θεσσαλονίκη για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Αυτό αποφάσισε σήμερα η πανελλαδική συνέλευση των αγροτών στα Τέμπη, αποφασίζοντας παράλληλα να κλείνουν τους δρόμους από τις 12:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι και από τις 19:00 έως τις 21:00 για αύριο, Κυριακή 24 Ιανουαρίου και τη  Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.
Πάντως, οι εκπρόσωποι των αγροτών των 30 μπλόκων απ' όλη τη χώρα, που μετείχαν στη σύσκεψη των Τεμπών, αποφάσισαν την υιοθέτηση ενός κοινού διεκδικητικού πλαισίου που θα αφορά στο ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής.
Σύμφωνα με όσα  ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών, Βαγγέλης Παπαγιαννούλης, ορίστηκε νέα συνάντηση των εκπροσώπων όλων των μπλόκων την ερχόμενη Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και μέχρι τότε, όπως  τόνισε, δεν τίθεται θέμα συνάντησης με τον πρωθυπουργό.
Πάντως, στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης αναμένεται να οριστεί και η αντιπροσωπεία η οποία και θα λάβει μέρος στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό, Μάρκο Μπόλαρη.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μαξίμου, «η κυβέρνηση έχοντας την ίδια αγωνία με τον αγροτικό κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την προστασία του εισοδήματός τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στον διάλογο».
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να συναντηθεί ο ίδιος με εκπροσώπους, που θα εκφράζουν αντιπροσωπευτικά τα αιτήματα των αγροτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης