Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στα θύματα του σεισμού στην Ιταλία – Συλλυπητήριο μήνυμα Παυλόπουλου

Δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στα θύματα του σεισμού στην Ιταλία – Συλλυπητήριο μήνυμα Παυλόπουλου
Έκκληση στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται κοντά στις πληγείσες περιοχές να δώσουν αίμα απευθύνει η ελληνική πρεσβεία
Συλλυπητήριο μήνυμα στον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας Sergio Mattarella με αφορμή το φονικό σεισμό που έπληξε σήμερα τα ξημερώματα την κεντρική Ιταλία απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος.
«Βαθιά συγκινημένος από την τραγική είδηση του σεισμού που έπληξε την Κεντρική Ιταλία στις περιφέρειες της Λάτσιο και της Ούμπρια, με αποτέλεσμα την απώλεια πολλών ανθρώπινων ζωών, θα ήθελα να σας εκφράσω, εκ μέρους του Ελληνικού Λαού και εμού προσωπικώς, τα θερμά μου συλλυπητήρια και τα ειλικρινή μου αισθήματα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς επίσης και τις ευχές μου για την διάσωση των επιζώντων» αναφέρει στο μήνυμα του ο κ.Παυλόπουλος.
Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωση της η ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στα θύματα και στους τραυματίες που άφησε πίσω του ο σεισμός.
«Η Ελληνική Πρεσβεία της Ρώμης ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να υπάρχουν 'Έλληνες πολίτες μεταξύ των θυμάτων ή των τραυματιών από το σεισμό.
Ενημερώνουμε επίσης τους 'Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή του Lazio για την έκκληση των ιταλικών αρχών για δωρεά αίματος όλων των ομάδων» υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης