Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μαρέβα Μητσοτάκη: Απόψε στις 21:00 βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας για τους γιατρούς και νοσηλευτές

Μαρέβα Μητσοτάκη: Απόψε στις 21:00 βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας για τους γιατρούς και νοσηλευτές
Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ
Κάλεσμα μέσω Twitter σε όλους του έλληνες να βγούμε στα μπαλκόνια μας απόψε (15/3) στις 21:00 το βράδυ ως ένδειξη συμπαράστασης στους γιατρούς που δίνουν σκληρή μάχη κατά του κορωνοϊού κάνει η Μαρέβα Μητσοτάκη.
Σε ανάρτησή της αναφέρει ότι «οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Στις 21:00 σήμερα το βράδυ ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα».

Image

Είχε προηγηθεί ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ομάδα πολιτών που πρότειναν την σχετική δράση γράφοντας:
«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!»
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης