Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λαμία: Συναγερμός μετά τα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού – Εν αναμονή των νέων αποτελεσμάτων της ιχνηλάτησης

Λαμία: Συναγερμός μετά τα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού – Εν αναμονή των νέων αποτελεσμάτων  της ιχνηλάτησης
Αγωνία για τα αποτελέσματα της νέας ιχνηλάτησης καθώς θα περιλαμβάνει πολλά περισσότερα άτομα
Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές στη Λαμία και στον ΕΟΔΥ μετά την ιχνηλάτηση που έγινε και τα θετικά αποτελέσματα που ήρθαν από τα εργαστήρια του Ινστιτούτου Παστέρ από την Αθήνα.
Εκτός από τον 86χρονο  που είχε έρθει από τις ΗΠΑ και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με Covid-19, θετικοί βρέθηκαν η σύζυγος του ηλικιωμένου, η κόρη του και ο 30χρονος εγγονός του, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το lamiareport.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο τελευταίοι είχαν ταξιδέψει επίσης στις ΗΠΑ, από την οποία επέστρεψαν πριν από ένα 10ημερο περίπου.
Μάλιστα το ταξίδι της επιστροφής εξελίχτηκε σε πραγματική οδύσσεια αλλάζοντας τέσσερα αεροδρόμια, που πιθανότατα τους εξέθεσε και στον Covid-19.
Όπως είναι φυσικό, υπάρχει σημαντική αγωνία για τα αποτελέσματα της νέας ιχνηλάτησης καθώς θα περιλαμβάνει πολλά περισσότερα άτομα, αφού πρόκειται για κρούσματα που είναι ασυμπτωματικά και τις προηγούμενες ημέρες είχαν αρκετές επαφές, όχι μόνο στη Λαμία, αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.
Συγκεκριμένα ο εγγονός μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ φέρεται να είχε επισκεφτεί στην Αταλάντη συγγενείς και φίλους αφού η καταγωγή του είναι από τη Λοκρίδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης