Κοινωνία

Οι 3 παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού - Δωρεά στο ΕΣΥ, τα πρόστιμα που θα πληρώσουν

Οι 3 παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού - Δωρεά στο ΕΣΥ, τα πρόστιμα που θα πληρώσουν
Οι εμπλεκόμενοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, που θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας
Σάλο έχει προκαλέσει το πάρτι που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής -εν μέσω lockdown- σε roof garden γνωστού ξενοδοχείο στη Λεωφόρου Συγγρού.
Το πάρτι διοργανώθηκε από 24χρονη, ενώ το παρών έδωσαν και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα κληθούν να καταβάλλουν το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, που τελικά θα διατεθεί ως δωρεά στο ΕΣΥ.
Η έφοδος στο ξενοδοχείο έγινε από την αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από πολίτη ο οποίος με την σειρά του ενημερώθηκε από τα social media ότι σε ξενοδοχείο στο Νέο Κόσμο θα γινόταν πάρτι.
Οι αστυνομικοί έφτασαν επί τόπου περίπου στις 02.30 τη νύχτα και ανεβαίνοντας στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου στο Roof Garden βρήκαν 31 άτομα να συμμετέχουν στο πάρτι, αδιαφορώντας για το lockdown.
Αμέσως κόπηκαν 31 πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και συνελήφθη 24χρονη ως διοργανώτρια του πάρτι.
Μάλιστα, στην 24χρονη η οποία συνελήφθη βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της στο πάρτι.
Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.
Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.
Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης